Posts

Showing posts from February, 2008

Hafiy's birthday is today!!!

Image
Happy 4th birthday to you, my dear Hafiy! May you have more blissfull years to come ... aminn
If Ammar ada birthday partner, hafiy pon ada juga... and that person is ... me. Thanks for all the wishes.

Hafiy awal2 lagi dah request, kek birthday dia nak gambar ultraman. Nasib baik i ada beli 1 t-shirt gambar ultraman utk. dia, so x pikir pjg, mmg ingat nak tiru bulat2 je la dr baju dia. Anyway, this shirt is one of his favorite.

Fuhhh.. dap dup dap dup jugak dada masa nak wat ultraman nih. Takut woo x jadi, plus tak sampai hati nak tengok hafiy frust nnt kalo ultraman jadi keluang man plak. isk, isk, isk ...
Spongebob tu lain citer lah, asal dpt wat badan square, mata tersembul, gigi tersentil 2 btg, budak2 kenal dah.

Nak jadi cerita plak mr. jeam informed sales hbag dia wat kat rumah acik limah wantan. Ikut kata dia kul 8. I ni yo yo o jer, nak cepat & pilih punya pasal, bagi anak2 n laki i makan maggi asam laksa je for dinner. Tapi haziq excited jer dengar dpt mkn ma…